Saláty:

Kuřecí hradební...........................3, 6, 9, 10

Salát s uzeným lososem...........4, 7

Coleslaw salát..............................7, 9

Krevetový salát............................2, 10

Tonno salát....................................4, 7, 10

Rucolasalát....................................7

Caprese salát...............................7

Pizza chléb....................................1a,7

Těstoviny:

Spaghetti carbonara..................1a, 3, 7

Tagliatelle con salmon..............1a, 4, 7

Spaghetti tre tipi..........................1a

Penne estate................................1a

Spaghetti con gamberi..............1a, 2

Tagliatelle mornay.......................1a, 3, 6, 7, 9

Spagherri bolognese.................1a, 7

Spaghetti Aglio olio....................1a

Pizza:

Margherita.....................................1a, 7

Ortolana.........................................1a, 7

Zucca..............................................1a, 7

Napoli.............................................1a, 4, 7

Antipasto.......................................1a, 7, 8

Funghi............................................1a, 7

Quatro formagi............................1a, 7

Spagnola.......................................1a, 7

Pollino.............................................1a, 7

Prosciutto&Funghi......................1a, 7

Salame Picante............................1a, 7

Rucola.............................................1a, 7

Hawai..............................................1a, 7

Capricciosa...................................1a, 7

Mexicana.......................................1a, 7

Boscaiola.......................................1a, 7

Aussie.............................................1a, 3, 7

Crauti..............................................1a, 7

Patate.............................................1a

Braciola..........................................1a, 3, 7

Gamberi.........................................1a, 2, 7

Salmonata.....................................1a, 4, 7

Tonno..............................................1a, 4, 7

Tandoori.........................................1a, 3, 6, 7, 8, 9

Caprese..........................................1a, 7

Sorpresa.........................................1a, 7

BBQ chicken..................................1a, 3, 6, 7, 9

Pancetta croccante......................1a, 3, 7, 10

Ham&chease.................................1a, 7

Montone..........................................1a, 3, 6, 7, 9, 11

Salsiccia...........................................1a, 7

Frutti di mare..................................1a, 2, 4, 7, 14

Spianata romana..........................1a, 7

Gorgonzola e pera......................1a, 7

FIT těsto..........................................1a, 1b

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU


1) Obiloviny obsahující lepek, výrobky z nich

a -Pšenice

b -Žito

c -Ječmen

2) Korýši a výrobky z nich

3) Vejce a výrobky z nich

4) Ryby a výrobky z nich

5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6) Sojové boby (sója) výrobky z nich

7) Mléko a výrobky z něj

8) Skořápkové plody a výrobky z nich

9) Celer a výrobky z něj

10) Hořčice a výrobky z ní

11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg , ml/kg, l ,vyjádřeno SO2

13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj

14) Měkkýši a výrobky z nich